![]() |
Arabic keyboard |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() الدجاج المحشي ![]() تغسل دجاجه صغيره الحجم جيدا بالماء والخل والدقيق والملح وتنقع شويه فى الملح والخل مده ساعه ثم تشطف وتصفى من الماء والخطوه دى مهمه عشان ميكنش فى اى ظفاره او دم من جوه بعد حشو الفراخ ![]() نجهز الحشوه :- كوب رز مصرى يوضع فى ماء مغلى على النار مده دقيقتين فقط يغلى ثم نصفيه ونتركه يبرد فى المصفى نضع فى طبق معلقه كبيره سمن ومعلقه صغيره كاري وبصله متوسطه مفرومه وملح وفلفل اسود وشويه بودره زعفران للون ونحط عليهم الرز ونقليه ![]() ![]() ![]() ![]() نحشى الفرخه من الداخل ونحط فى اخرها الكبده والقوانص ونحشى تحت جلد الفرخه بالرز و من عنق الدجاجة وندخل رجل الفرخه فى الثقب الموجود فى اخر الفرخه ويكون الرجلين عكس بعض كما فى الصوره ![]() ![]()
__________________
العتــاب خيـــر مـــن الحـــقد
|
#2
|
||||
|
||||
![]() يتبع ![]() ![]() نضعها فى ماء مغلى به هيل وبصل وورق لوري وملح وفلفل اسود ونراعي ان البطن تكون لفوق وخاصتا لو حاشيه تحت الجلد وتكون المياه مغطيه الفرخه ونهدئ النار جدا عليها وتكون مش متغطيه ونتركها حوالى ساعه او حسب حجم الدجاجة بعد ما تستوى نطلعها من الشوربه وندهنها بالسمن من كل الجوانب ونضعها تحت الشوايه وتقدم بالعافيه
__________________
العتــاب خيـــر مـــن الحـــقد
|
#3
|
||||
|
||||
![]() شو هل الاكلة الي بتشهي يسلمو ايديكي الحلوة على الطبخ المشهي واللذيذ يا حلوة الاشورية
__________________
اطلق يا قلمي ..
وفجر ما سكن في جوفي .. وارسل أمواج الحب .. واعبر بوابات القلب .. أحبك يا قلمي .. |
#4
|
|||
|
|||
![]()
__________________
www.kissastyle.de |
#5
|
|||
|
|||
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() عيونكِ هني الحلوين حبيبتي جومانا
يسلملي مروركِ الحلو وظهوركِ المفاجئ من أين طلعتيلي هههه...
__________________
العتــاب خيـــر مـــن الحـــقد
|
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|