![]() |
Arabic keyboard |
#1
|
||||
|
||||
![]() الدجاج المحشي ![]() تغسل دجاجه صغيره الحجم جيدا بالماء والخل والدقيق والملح وتنقع شويه فى الملح والخل مده ساعه ثم تشطف وتصفى من الماء والخطوه دى مهمه عشان ميكنش فى اى ظفاره او دم من جوه بعد حشو الفراخ ![]() نجهز الحشوه :- كوب رز مصرى يوضع فى ماء مغلى على النار مده دقيقتين فقط يغلى ثم نصفيه ونتركه يبرد فى المصفى نضع فى طبق معلقه كبيره سمن ومعلقه صغيره كاري وبصله متوسطه مفرومه وملح وفلفل اسود وشويه بودره زعفران للون ونحط عليهم الرز ونقليه ![]() ![]() ![]() ![]() نحشى الفرخه من الداخل ونحط فى اخرها الكبده والقوانص ونحشى تحت جلد الفرخه بالرز و من عنق الدجاجة وندخل رجل الفرخه فى الثقب الموجود فى اخر الفرخه ويكون الرجلين عكس بعض كما فى الصوره ![]() ![]()
__________________
العتــاب خيـــر مـــن الحـــقد
|
مواقع النشر (المفضلة) |
|
|